sábado, 4 de abril de 2015

Apunta’t a la 25a Cursa de Fons de Canovelles!

Divendres, 27 de març, el Club Atletisme Canovelles va presentar la 25a Cursa de fons, que se celebrarà el 6 d'abril, dins dels actes de l’Aplec.

Per a presentar-la, el Club Atletisme Canovelles va organitzar un acte obert al Teatre Auditori Can Palots amb l’objectiu també de recordar els 25 anys d’aquesta cursa emblemàtica de Canovelles i presentar a tothom la propera Cursa de Fons, plena de novetats.

L’acte va estar dinamitzat per 4 joves corredors del club, que van representar, a l’inici de l’acte, com viuen els col·laboradors i membres del club els instants previs a la cursa; moments de molta tensió i nervis però també de molta il·lusió. Els joves van donar pas després a un vídeo dels 25 anys d’història de la cursa amb imatges molt antigues i també recents de la sortida de la cursa, dels avituallaments, dels diferents trams de recorregut, de la gent que hi col·labora any rere any, dels primers en arribar a la meta, de l’entrega de trofeus...

 
Un cop finalitzat el vídeo van pujar a l’escenari totes aquelles persones que, al llarg d’aquests anys, han fet possible la Cursa de Fons de Canovelles. Presidents del club, entrenadors, atletes, representants de les empreses col·laboradores, membres del Servei d’Activitats Esportives de l’Ajuntament... Tots van rebre de mans del club un petit obsequi de record d’aquests 25 anys.

La celebració, que també va comptar amb una exposició de fotografies de la cursa, va acabar amb la presentació de la propera cursa a càrrec d’Alfonso Guillén, director tècnic del Club Atletisme Canovelles.

Cursa de Fons

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Activitat Física, la cursa tindrà lloc el 6 d’abril, dilluns de Pasqua. La sortida es farà, com sempre, davant del Pavelló Tagamanent, a les 10:45 hores, i la distància serà de 15 km de recorregut mixt (asfalt i camins rurals).

Aquest any, per commemorar els 25 anys de l’activitat i fer extensiva la cursa a tots els col·lectius, el club ha organitzat també la Cursa de la Gent Gran a les 9:30 hores, la Cursa “Special Olímpics” a les 9:40 hores, la Milla a les 9:50 hores, la Cursa 1.000 m a les 10 hores, la Cursa 400 a les 10:10 hores i una Marxa popular a les 10:40 hores.

Pots inscriure't a la Cursa de fons a les botigues: L'Aire Esports, Rios Running les Franqueses i Canobikes. També pots fer la inscripció a través d'internet a www.championchips.cat

Més informació sobre la resta de curses a:

www.clubatletismecanovelles.com i aguillen@canovelles.cat.