jueves, 2 de abril de 2015

Zona d’espais infantil al Bosc de ca la Tona


Dissabte 28 de març es va presentar la zona de jocs infantil al Bosc de ca la Toma, amb una xocolatada i la representació del conte de La Caputxeta Vermella

El bosc de Ca la Tona disposa, des de dissabte, d’una nova zona de jocs infantils que farà les delícies dels més petits. Amb un bosc totalment arranjat per tal que sigui un espai d'ús ciutadà, els nens i nenes podran jugar, fer un picnic o passar una estona agradable amb la família i amics en un espai màgic i ple de possibilitats.

El bosc, que ja comptava des de feia uns mesos amb una zona d’esbarjo per a gossos a l’entrada, ofereix ara una amplia zona de jocs per als més menuts de la casa amb el fil conductor del conte de La Caputxeta Vermella. I és que com si es tractés del bosc de la història, els jocs (gronxadors, tobogans...) han estat decorats amb dibuixos del caçador, el llop, la Caputxeta, l’àvia... a càrrec de la coneguda il·lustradora Pilarín Bayés.

La zona infantil va agradar molt a totes les famílies i els nens i nenes van gaudir d’allò més pujant per primer cop als nous jocs del parc, celebrant l’obertura del parc amb una xocolatada popular i descobrint tots els racons del parc gràcies a la representació del conte de La Caputxeta Vermella a càrrec dels joves del grup de teatre d’El Local Avuitocateatre?.