lunes, 6 de abril de 2015

Dissabte 11 d'abril, participa en la restauració ecològica del riu Congost

Nova data! Tothom que vulgui podrà participar de forma voluntària en la neteja del riu Congost.

El 16 de febrer l'associació Hàbitats va començar les actuacions de restauració del riu Congost al seu pas per Canovelles, les Franqueses i Granollers.

Ja s'han realitzat neteges amb maquinària, s'han eliminat els rizomes de canya americana i s'han netejat els residus. Durant el mes de març, seguiran les actuacions amb la plantació de vegetació autòctona, espècies arbustives i arbòries de port petit i, de cara al maig, es preveu actuar sobre les espècies invasores.

Jornada de Voluntariat

Els veïns i veïnes de Canovelles podran participar en la primera activitat de millora del riu Congost, com a voluntaris, el proper dissabte 11 d'abril, a les 10 del matí.

El punt de trobada serà al gual del carrer de Cal Forcaire, a tocar amb el carrer de la Ribera a Corró d'Avall (Les Franqueses del Vallès).

Durant la jornada es netejaran les deixalles en un dels trams del riu, es realitzaran tasques de protecció d'exemplars de freixe, que han crescut de forma natural, i es plantaran helòfits a la riera de Carbonell, així com estaques vives. La jornada coincideix amb el Dia Mundial de l'Aigua. 

La jornada és gratuïta. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a través del telèfon 93 421 32 16 o a info@associaciohabitats.cat

Es recomana dur roba còmode, calçat de muntanya i guants de treball.

Us hi esperem!